وب مانی چیست؟ 🚀 Webmoney چیست؟

0
314

این پست مربوط به وب مانی چیست؟ 🚀 Webmoney چیست؟ می باشد. وب مانی یک سیستم پرداخت آنلاین بین المللی می باشد که افراد با استفاده از آن می توانند به نقل و انتقال ارز های مختلف در سریع ترین زمان ممکن و با بالاترین میزان امنیت اقدام کنند. برای ادامه این مطلب با مجله دیجی شرط همراه باشید.

وب مانی چیست؟

وب‌ مانی (WebMoney) یک سامانه پرداخت بین‌ المللی برای انجام فعالیت‌ های مالی آنلاین است که برای کسب‌ و کار های اینترنتی و مردم سراسر جهان امکان انجام تراکنش‌ های مالی را در کوتاه ترین زمان ممکن و بدون نیاز به حساب بانکی یا کارت اعتباری فراهم می‌کند.

این تراکنش‌ها بسیار امن، غیرقابل بازگشت و غیرقابل شناسایی هستند و روز به روز امکانات و خدمات وب‌ مانی و همچنین کاربران این پول الکترونیکی رو به افزایش است.

شرکت وب مانی در نوامبر سال 1998 میلادی در روسیه راه‌اندازی شده است و در ابتدا یک سرویس نقل و انتقال پول مختص دلار آمریکا بود که در پی بحران مالی سال 1998 روسیه و به دلیل افزایش استفاده از دلار آمریکا در روسیه تأسیس شده بود.

با استفاده از وب مانی همه‌‌ ی کسب‌ و کار های آنلاین قادر خواهند بود خدمات خود را به مردم سراسر جهان بفروشند و افراد هم می‌توانند خدمات و کالاهای مورد نیاز خود را از پذیرندگان وب مانی خریداری کنند.

همچنین انتقال آنلاین پول به سراسر جهان از خدمات اصلی وب مانی است.این شرکت خدماتی مشابه با پی‌پل (PayPal) ارائه می‌دهد، اما به این دلیل در بین کاربران ایرانی محبوب شده است که به‌ خاطر فعالیت این شرکت در روسیه، ساکنان کشورهای تحت‌تحریم مثل ایران هم می‌توانند از آن بدون هیچ مشکلی استفاده کنند.





انواع کیف پول موجود در وب مانی

برای کمک به کاربران و برطرف کردن نیازهای آنان برای پرداخت و انتقال آنلاین در کشورهای مختلف با ارز مخصوص به همان کشور، در وب مانی انواع کیف پول با نمادهای ارزی مختلفی ایجاد میشود که هر کاربر پس از افتتاح حساب در سیستم پرداخت آنلاین وب مانی، با ساخت انواع کیف پول وب مانی برای ارزهای مختلف متناسب با نیاز خود می تواند تراکنش های آنلاین خود را در سراسر دنیا بدون محدودیت انجام دهند.

همچنین در هر حساب کاربری می توان چندین کیف پول برای ارزهای الکترونیک و ارزهای دیجیتال مختلف ایجاد کرد.

  • WMZ:

این کیف پول مخصوص واحد پولی دلار ایالات متحده آمریکا است و هر واحد آن برابر با 1 دلار آمریکا می باشد که به آن Z-Purse نیز گفته می شود.

  • WME:

این کیف پول مخصوص واحد پولی یورو است که به آن E-Purse نیز گفته می شود.

لازم به ذکر است که کیف پول یورو در حال حاضر برای کاربران ایرانی پوشش داده نمی شود و مجاز به استفاده از آن نیستند.

  • WMR:

این کیف پول مخصوص واحد پولی روبل روسیه است که به آن R-Purse نیز گفته می شود.

  • WMU:

این کیف پول مخصوص واحد پولی گریونا اوکراین است که به آن U-Purse نیز گفته می شود.

  • WMB:

این کیف پول ویژه واحد پولی روبل بلاروس است که به آن B-Purse نیز گفته می شود.

  • WMG:

 این کیف پول برای حساب های با موجودی طلا ایجاد شده است که به آن G-Purse نیز گفته می شود.

  • WMX:

این کیف پول مخصوص مهمترین ارز دیجیتال یعنی بیت کوین است که به آن X-Purse نیز گفته می شود.

  • WMH:

این کیف پول ویژه ارز دیجیتال بیت کوین کش بوده و به آن H-Purse نیز گفته می شود.

  • WML:

این کیف پول ویژه واحد ارز دیجیتال لایت کوین است که به آن L-Purse نیز گفته می شود.

  • WMV:

این کیف پول مخصوص واحد پولی دانگ ویتنام بوده و به آن V-Purse نیز گفته می شود.

البته لازم به ذکر است که در ساخت کیف پول وب مانی برای برخی از ارزها محدودیت هایی وجود دارد. مثلا اگر قصد ایجاد کیف پول وبمانی به یورو را دارید باید اقامت یا شهروندی یکی از کشورهای عضو اتحادیه اروپا را داشته باشید.

وب مانی برای ساخت کیف پول دلاری هیچ محدودیتی برای کاربران ندارد و بیشتر کاربران ایرانی نیز به همین دلیل از واحد ارزی دلار آمریکا USD در این سیستم استفاده می کنند.

هر کاربر پس از افتتاح حساب وب مانی می تواند از بین واحد های ارزی پشتیبانی شده توسط این سیستم، با توجه به نیاز خود، کیف پول وب مانی ارز مورد نظر را ایجاد کند. به عنوان مثال اگر به پرداخت و یا انتقال دلاری نیاز دارید باید کیف پول دلاری وب مانی را به حساب کاربری خود اضافه کنید.





کاربرد وب مانی

با استفاده از خدمات وب مانی می توانید از انواع وبسایت‌ های فروشگاهی و خدماتی، کالاها و خدمات مورد نیاز خود را تهیه و یا حساب کاربری خود را برای انجام فعالیت‌های گوناگون شارژ کنید. تعداد شرکت هایی که پذیرنده وب مانی هستند، به پای سرویس هایی مانند پی پل نمیرسند اما برای ساکنان ایران که در تحریم هستند و خرید از وب سایت خارجی بسیار مشکل است، وب مانی یک غنیمت بزرگ محسوب میشود.

تعداد زیادی صرافی ارز دیجیتال، بروکر، فروشگاه اینترنتی کالا، فروشگاه فایل، فروشگاه دامنه، فروشگاه هاستینگ و فروشگاه بازی، از وب مانی پشتیبانی میکنند.

همچنین فریلنسرهایی هم که در خانه فعالیت میکنند با وب مانی میتوانند از افراد و شرکتهای خارجی سفارش کار بگیرند و درآمد دلاری را تجربه کنند.

انواع حساب وب مانی

  • حساب مینی یا Keeper Standard

پایین‌ ترین سطح در حساب وب مانی مربوط به حساب مینی یا Keeper Standard است. به عبارت دیگر زمانی که شما برای اولین بار شروع به ساخت حساب در سایت می کنید، در حقیقت برای خود حساب مینی ایجاد کرده اید. این حساب از طریق همه مرورگرها و همچنین اپلیکیشن موبایل وب مانی قابل دسترسی است و استفاده از آن با نام کاربری و رمز عبوری که موقع ساختن حساب کاربری انتخاب کرده اید، امکان‌پذیر است.

  • حساب لایت یا Keeper Webpro

این حساب مناسب افرادی است که بنا به دلایلی توانایی نصب برنامه کامل وب مانی را ندارند. البته در این نوع از حساب، امکانات کمتری نسبت حساب کلاسیک به کاربران ارائه می شود. این حساب از طریق نام کاربری و رمز عبور و هم از طریق گواهی دیجیتال قابل دسترسی است. توجه داشته باشید که دسترسی به این حساب تنها از طریق سایت وب مانی و از طریق مرورگر امکانپذیر است.

  • حساب کلاسیک یا Keepre WinPro

برای داشتن این اکانت، لازم است که کاربران نرم افزار این حساب را بر روی سیستم ویندوز خود نصب نمایند. برای استفاده از این حساب، به ازای هر کاربر یک کلید شخصی تولید می‌شود که امنیت بالاتری برای کاربر را به دنبال دارد.

  • الیاس (alias wm)

در هنگام ثبت نام کاربر در سیستم وب مانی، این حساب به صورت خودکار و رایگان صادر می شود. این حساب در واقع نشان می‌دهد که اطلاعات ارائه شده توسط کاربر تأیید نشده اند.

  • فرمال (formal wm)

حساب فرمال زمانی برای افراد فعال می‌شود که کاربر اطلاعات شخصی خود را در سایت مرکز تأییدات شرکت وب مانی وارد کند. در این نوع حساب هر چند كاربر تا حدی تعيين هويت شده اما همچنان به عنوان يك کاربر به رسميت شناخته نمي‌شود.

  • اینیشال (initial wm)

این نوع از حساب برای کاربرانی فعال می شود که دارای حساب فرمال در شرکت وب مانی هستند. نماینده رسمی وب مانی میتواند با بررسی اطلاعات شخصی کاربر و مدارک هویتی او، حساب اینیشیال فرد را صادر نماید.

  • شخصی (personal wm)

این نوع حساب، اصلی‌ترین کیف پول و یا پاسپورت در سیستم وب مانی است. این حساب نیز زمانی صادر می‌شود که کاربر حساب فرمال در این شرکت داشته باشد. نماینده رسمی وب مانی میتواند با بررسی اطلاعات شخصی کاربر و مدارک هویتی او، پرسنال پاسپورت این کمپانی را صادر کند.





مزایا و معایب وب مانی

وب مانی نیز مثل دیگر سرویس‌ های الکترونیکی همچون پی پال هم مزیت‌ های متعددی دارد و هم نقاط ضعف مشخصی.

مهم ترین ویژگی این سامانه‌ی پول الکترونیکی، برخورداری از امنیت بالا است. و مهمترین ایراد وب مانی در میزان نرخ کارمزدی است که از سمت فرستنده دریافت می‌کند. با اینکه نرخ کارمزد ۰.۸ درصدی آنچنان نرخ بالایی محسوب نمی شود، این نرخ در مقایسه با پرفکت مانی به مراتب بیشتر است.

در ادامه درباره مزیت های وب مانی نیز توضیحاتی را ارائه میدهیم که احتمالا بد نیست آن ها را پیش از افتتاح حساب در این سامانه بدانید. درباره مزیت های وب مانی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • آسان بودن رابط کاربری

وب مانی مثل پی پال در زمینه انجام تراکنش‌ها سخت نمی‌گیرد و یکی از دلایل محبوبیتش را باید مدیون همین سختگیر نبودنش بدانیم. البته وب مانی بی در و پیکر نیست و قوانینی مخصوص به خود را دارد که اگر کاربرها از آن تخطی کنند، قطعا تبعات نامطلوبی مثل لیمیت شدن اکانت برایشان رقم زده میشود.

  • اتوماسیونی شدن خرید و فروش

کاربران این قدرت را خواهند داشت تا پروسه خرید را به صورت اتوماتیک انجام دهند. به همین منظور شما میتوانید مبلغ مورد نیاز خود را تنها در عرض چند دقیقه به واسطه‌ی وب مانی به فرد یا شرکت دیگری ارسال کنید. قطعا این رویه یکی از مزیت‌های این سرویس به شمار می‌رود.

  • امکان خرید ارزهای دیجیتال معروف مثل بیت کوین

اگر شما بخواهید ارزهای دیجیتال خاصی مثل بیتکوین یا لایت کوین را خریداری کنید، وب مانی این رویه را برای شما آسان میکند. به زبانی ساده‌ تر شما نیازی پیدا نمی‌کنید که از واسطه‌ هایی مثل صرافی‌ ها برای پروسه خرید بیت کوین استفاده کنید. تنها کافی است از کیف پول وب مانی خود بهره‌ برداری کنید.





آموزش افتتاح حساب وب مانی

برای ثبت نام و ساخت حساب وب مانی کافی است مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید:

مرحله اول: ورود به سایت و انتخاب گزینه ثبت نام

وارد سایت رسمی وب مانی wmtransfer.com شوید و سپس بر روی گزینه ”Sign Up” در بالای صفحه کلیک کنید تا وارد صفحه ثبت نام شوید.

مرحله دوم: ورود شماره تلفن همراه

در این مرحله از شما خواسته می‌شود که شماره همراه خود را وارد کنید. از آنجایی که وب مانی با افراد ساکن ایران مشکلی ندارد توجه داشته باشید که ابتدا کشور ایران را انتخاب کنید سپس شماره همراه معتبر ثبت نمایید به دلیل اینکه برای تایید تمامی اقدامات شما کدی به شماره همراهی که وارد کرده اید ارسال میشود.

توجه داشته باشید که فرمت ورودی شماره موبایل باید بدون صفر باشد و گزینه ‘‘MORE” را انتخاب کنید.

مرحله سوم: ورود کد تایید

در این مرحله کد امنیتی ثبت شده در تصویر را وارد کنید و گزینه ”MORE” را انتخاب کنید سپس کدی که به صورت پیامک دریافت می کنید را وارد کنید.

مرحله چهارم: انتخاب گذر واژه

در این قسمت از شما خواسته می‌شود که یک گذر واژه امن برای اکانت خود تعیین کنید و سپس تیک پذیرش قوانین را انتخاب کنید و بر روی گزینه ”MORE”  کلیک کنید.

مرحله پنجم: نمایش شناسه حساب وب مانی

اکنون حساب وب مانی شما ساخته شده است و همانطور که در تصویر مشاهده میکنید، شناسه وب مانی (WMID) که 12 رقم است به شما اختصاص داده میشود و می توانید برای ورود به سیستم از آن استفاده کنید.

پس از پایان فرایند ساخت حساب وب مانی در صفحه اصلی نوع حساب شما نمایش داده میشود. در ابتدا حساب تمامی کاربران از نوع الیاس است که با ارسال مدارک و تکمیل مراحل احراز هویت وب مانی می توانید سطح حساب کاربری خود را ارتقا دهید.





چگونه در وب مانی ارز انتقال دهیم یا دریافت کنیم؟

شما برای نقل و انتقال ارز در وب مانی به نرم افزار مخصوص سامانه به اسم کیپر استاندارد (WM Keeper Standard) نیاز دارید. اگر قصد انتقال پول از طریق نرم افزار وب مانی را دارید باید بعد از ورود به کیف پول وب مانی در بخش Home، به To a Wallet دسترسی پیدا کنید.

در پنجره‌ ای که جدید باز می شود، اطلاعات مربوط به نقل و انتقال را وارد کنید.

در فیلد اول که باید کیف پول یا ایمیل فرد مورد نظر را وارد کنید. در فیلد دوم باید مقدار پول را تعیین کرده و سپس کیف پول خود را روی واحد درست قرار دهید. برای مثال WMZ برای دلار، ارز رایج معاملات است.  اگر توضیح خاصی برای تراکنش در نظر دارید میتوانید در فیلد سوم وارد کنید.

در فیلد آخر نیز نوع انتقال را تعیین کنید. برای مثال اگر در امنیت تراکنش‌ تان خیلی وسواس دارید می‌توانید گزینه With code protection را انتخاب کرده تا اگر گیرنده پول کد مورد نظری که برایش ارسال شده را صحیح وارد کرد بتواند به پول برسد؛ در غیر این صورت پول پس از مدتی به حساب فرستنده برمی گردد.





نحوه دریافت پول از حساب وب مانی

برای دریافت پول شما می‌ توانید با مراجعه به به صرافی‌های آنلاین این کار را انجام دهید. در واقع شما واحد های پولی خود در وب مانی را از طریق وب مانی ابتدا به ریال تبدیل کرده و سپس آن‌ها را برداشت می‌کنید. البته کاربر می‌ تواند به جای انتقال پول ریالی به حساب ‌بانکی‌ اش در داخل کشور، در همان صرافی مقدار سرمایه تبدیل شده‌ ی ‌ریالی‌ اش را به صورت آنلاین بفروشد.

کارمزد وب مانی

سیستم وب مانی برای ارائه خدماتش، به ازای هر تراکنش 0.8 درصد از مبلغ پرداختی را به عنوان کارمزد کسر می‌کند، اما این کارمزد یک سقف مشخص دارد و بیشتر از 50 دلار نخواهد شد. سقف کارمزد یورو هم در حال حاضر 50 است و سقف کارمزد بیت کوین هم 0.005 BTC در نظر گرفته شده است.

در برخی از شرایط کارمزد های وب مانی صفر است. این شرایط عبارت‌ اند از:

  • فروش بین کیف پول‌های یک نوع با WM-identifier یکسان
  • بین کیف پول‌های یکسان با WebMoney Passport یکسان (برای کاربرانی که دارای WM-Passport بالاتر از سطح Intial هستند)
  • برای پرداختهای WMV (دانگ ویتنام) که کمتر از 500 واحد نباشد.

نکات مهم در سیستم انتقال وب مانی

حداکثر مبلغی که می تواند در یک کیف پول وجود داشته باشد:

در صورت عدم تایید شماره تلفن که در تنظیمات web money کیپر استاندارد تنظیم می شود. برابر 5,000 WMR است.

اگر شماره تلفن ثبت شده باشد و در تایید کار ها از طریق SMS و ENUM مورد استفاده قرار بگیرد. محدودیت برابر 15,000 WMR خواهد بود.

برای دارندگان پاسپورت اینیشیال web money با امکان تایید تراکنش ها از طریق SMS یا ENUM محدودیت برابر با 300,000 WMR است.

برای دارندگان پرسونال پاسپورت web money با امکان تایید تراکنش ها از طریق SMS یا ENUM محدودیت برابر با 3,000,000 WMR است.

در نبود شماره تلفن تایید شده در اطلاعات حساب کاربری، کاربر مورد نظر نمی تواند از طریق کارت بانکی به کیف پول خودش واریز داشته باشد.

سوالات متداول

وب مانی چیست؟

وب‌ مانی (WebMoney) یک سامانه پرداخت بین‌ المللی برای انجام فعالیت‌ های مالی آنلاین است که برای کسب‌ و کار های اینترنتی و مردم سراسر جهان امکان انجام تراکنش‌ های مالی را در کوتاه ترین زمان ممکن و بدون نیاز به حساب بانکی یا کارت اعتباری فراهم می‌کند.

وب مانی چه کاربردهایی دارد؟

با استفاده از خدمات وب مانی می توانید از انواع وبسایت‌ های فروشگاهی و خدماتی، کالاها و خدمات مورد نیاز خود را تهیه و یا حساب کاربری خود را برای انجام فعالیت‌های گوناگون شارژ کنید. تعداد شرکت هایی که پذیرنده وب مانی هستند، به پای سرویس هایی مانند پی پل نمیرسند اما برای ساکنان ایران که در تحریم هستند و خرید از وبسایت خارجی بسیار مشکل است، وب مانی یک غنیمت بزرگ محسوب میشود.

دریافت پول از وب مانی به چه صورت می باشد؟

برای دریافت پول شما می‌ توانید با مراجعه به به صرافی‌های آنلاین این کار را انجام دهید. در واقع شما واحد های پولی خود در وب مانی را از طریق وب مانی ابتدا به ریال تبدیل کرده و سپس آن‌ها را برداشت می‌کنید. البته کاربر می‌ تواند به جای انتقال پول ریالی به حساب ‌بانکی‌ اش در داخل کشور، در همان صرافی مقدار سرمایه تبدیل شده‌ ی ‌ریالی‌ اش را به صورت آنلاین بفروشد.

🎰 🟣 مطلب پیشنهادی دیجی شرط

پاسخ دادن

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید